Rendements- en prestatieverbetering door Control

 

Laatste nieuws

Beilen, 7 december 2018

Het MCS van CAPE Holland is operationeel.  De Due Diligence is door Sanficon in opdracht van CAPE Holland uitgevoerd en afgerond.  CAPE Investment Partners heeft een meerderheidsbelang in CAPE Holland genomen.

 

Utrecht, 21 februari 2016  

Het MCS van Maintenance Management (NedTrain) is operationeel.  Er is nu ook een maandrapport waarmee zowel het MT als de afdelingsmanagers kunnen sturen.

 

Rijen,  27 juni 2014 .  

Het MCS van de Benelux Plastic Group is operationeel.  Er is nu een weekrapport, zowel visueel als cijfermatig, waarmee het MT  kan sturen.

  

Almere, 14 mei 2013 .  

Nadat de eerste succesvolle ERP-implementatie in het buitenland heeft plaatsgevonden besloot Pon-Caterpillar de samenwerking met Sanficon tot na de 2e Go Live in Nederland (eind 2013) voort te zetten. 

  

Almere, 29 april 2013

Na 1 jaar en 9 maanden als Project Controller te hebben deelgenomen aan de ontwikkeling van het nieuwe ERP-systeem van Pon-Caterpillar heeft de 1e Go Live buiten Nederland plaatsgevonden .  Een belangrijke mijlpaal in het ontwikkelingstraject is nu bereikt.

  

Lisserbroek, 29 maart 2011  

CPS Color Group Oy, wereldwijd toonaangevend leverancier van geintegreerde kleurenmengsytsemen, heeft Lenteq Industries BV overgenomen, specialist in dispenser- en mix apparatuur, gevestigd in Lisserbroek, Nederland. Het bedrijf is aangekocht van Stibbe Management B.V., een particuliere investeringsmaatschappij in Nederland.

 Sanficon voerde de due diligence uit voor de verkopende partij (www.stibbemanagement.nl).

 Klik hier voor het volledige persbericht